Kopen in Vredeoord

JA! Droombuurt voor kids

21 augustus 2019 | Nieuws | Vredeoord

Vredeoord is opgezet als een wijk voor mensen die bewuste keuzes maken. Die én genieten van de levendigheid in de stad én die een warm hart hebben voor gemeenschapszin, ecologie en duurzaamheid. Doordat Vredeoord precies die twee levenswijzen bij elkaar brengt, zien zij hier de ideale combinatie voor zichzelf en hun (aanstaande) gezin.

Voor álle kinderen

In Vredeoord hebben we voor de allerkleinsten beschermde achterpaden waar ze veilig en ongestoord kunnen spelen en ontdekken. Maar ook oudere kinderen wonen hier met plezier. Zij kunnen, zonder gestoord te worden door auto’s, na schooltijd met elkaar buiten spelen bij de Loper en de Dreef.  Je vindt hier straks elementen die zorgen voor een wijk die gemaakt is om te ontmoeten. Bomvol avontuurlijke speel- en ontdekplekken voor kinderen van alle leeftijden.

Stoere wijk

Ook bijzonder is dat het groen van Vredeoord al direct vanaf de start ‘weelderig’ is, doordat bestaande boomstructuren waar mogelijk zijn ingepast. En waar nieuwe beplanting wordt toegevoegd. Een ‘van nature groene’ wijk dus, die de stad met de omliggende parken en bossen verbindt. Met bewoners die daar respectvol mee omgaan; doordrongen van de ecologische waarde voor mens en planeet.

Nieuwbouwproject-Eindhoven-Vredeoord .

 

Zoekvenster sluiten