Kopen in Vredeoord

JA! Eerste nieuwsbrief

11 mei 2019 | Nieuws | Vredeoord

We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen dit project. Dat begint nu en meteen met goed nieuws! Op dinsdagavond 21 mei start de verkoop van de eerste fase van dit project. Je bent van harte welkom om langs te komen.

JA! Vredeoord: een eigentijdse buurt

Vredeoord in Eindhoven wordt de duurzame, groene, ruim opgezette nieuwe buurt op het terrein aan de Boschdijk in Eindhoven waar vroeger het hoofdkantoor van Philips stond. Een buurt waar huurders, mensen die zelf bouwen en kopers van duurzame nieuwbouwwoningen komen te wonen. Een buurt middenin het groen, op 5 minuten fietsen van hotspot Strijp-S en op 10 minuten fietsen van het centrum van Eindhoven. Op die mooie plek komen ook de 62 ruime eengezinskoopwoningen, waarvan de eerste 32 woningen nu in de verkoop gaan.

Prijsindicatie

Wie een nieuwbouwwoning koopt op Vredeoord, koopt een comfortabele woning die van alle gemakken voorzien is. Het is een gasloze woning die wordt verwarmd met stadsverwarming en is voorzien van vloerverwarming over de hele begane grond. De prijs voor een woning in Vredeoord start vanaf €340.000,- v.o.n. Het uitgebreide prijsoverzicht met toelichting per bouwnummer is ingevoegd in de brochure en wordt op 22 mei op de website www.kopeninvredeoord.nl gepubliceerd.

Uitnodiging start verkoop

Je bent van harte welkom op de startverkoopbijeenkomst voor de koopwoningen in Vredeoord op dinsdag 21 mei van 18:00 tot 20:30 uur bij Grand Café Het Ketelhuis, Doctor Poletlaan 45 (zij- ingang Boschdijk). Dit is bij uitstek dé gelegenheid om je uitgebreid te laten informeren door ons team over deze bijzondere woningen. Je ontvangt op de inloopavond alle uitgebreide informatie over de woningen. Je kunt het formulier invullen en inleveren tijdens de inloopavond. Dan ontvang je de brochure, prijslijst en Technische Omschrijving van de woningen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen, is vanaf 22 mei de verkoopinformatie (bestaande uit: brochure, Technische Omschrijving, plattegronden en de prijzen) terug te vinden op: www.kopeninvredeoord.nl.

JA! De bouw gestart

Wat Vredeoord ook bijzonder maakt, is dat de bouw van de eerste huurwoningen in het plan al gestart is en de koopwoningen snel volgen. Toch heb je nog diverse mogelijkheden om de woning naar wens af te werken. Dankzij de innovatieve manier van bouwen, zijn de woningen straks snel en efficiënt gerealiseerd. Dit houdt in dat je woning binnen een jaar nadat je hebt gekocht wordt opgeleverd.
Op 3 juni om 11:00 is de sluitingsdatum om het inschrijfformulier digitaal in te vullen. Op basis van dit formulier worden de woningen toegewezen en wordt u uitgenodigd door de makelaar voor een gesprek.

We hopen je op 21 mei te verwelkomen!

Zoekvenster sluiten