Kopen in Vredeoord

Bouwplaats Vredeoord druk bezocht

1 oktober 2019 | Nieuws | Vredeoord

Afgelopen donderdag kregen geïnteresseerden een uniek kijkje achter de schermen op de bouwplaats van Vredeoord. Bezoekers kregen op deze manier een goede indruk welke type woningen, waar in het plan worden gebouwd. Daarnaast was het mogelijk om vragen te stellen aan de makelaar en het projectteam en om een paar type woningen die al in aanbouw zijn, van binnen te bekijken. Dat leverde veel positieve reacties op. Met name de ruimte in de woningen en de ligging werden als positief ervaren.

De bezoekers konden ook aan eerste bewoner van Vredeoord Tom van Duuren alle vragen stellen. “Dankzij zijn inspirerende visie over de wijk en zijn verhaal ben ik nóg enthousiaster geworden over de locatie”;aldus een belangstellende. “Ik hoop dat dit straks ook écht op die manier wordt nageleefd. Waar vind je dat nog?”

Fase 2 in verkoop

We hebben goed nieuws! Vanaf nu is fase 2 ook in verkoop. De prijslijst en informatie van deze woningen is te vinden op de downloadpagina. Op de kavelkaart kun je de actuele verkoopstatus van alle woningen inzien.

Zoekvenster sluiten