Kopen in Vredeoord

JA! Bezoek de bouwplaats

23 september 2019 | Nieuws | Vredeoord

De bouw van de koopwoningen in Vredeoord is in volle gang. De eerste woningen worden opgeleverd in het voorjaar van 2020. Ben je geïnteresseerd in een koopwoning? We nodigen je van harte uit om te komen kijken welke woningen nog beschikbaar zijn en waar ze precies gebouwd worden. Je bent welkom op donderdag 26 september vanaf 16:00 uur tot 17:30 uur. Entree van de bouwlocatie via Vredeoord tegenover het Shell tankstation.


JA! BEKIJK EEN WONING IN AANBOUW

Onze makelaars van vb&t Nieuwbouw Makelaars staan voor je klaar om je rond te leiden en vragen te beantwoorden. De woningen Steengoed en Opperhout zijn in aanbouw en al van binnen te bekijken! Hierdoor krijg je nog een betere indruk van de ruimtes dan vanaf de verkooptekening. We zorgen dat je veilig over het bouwterrein kunt lopen, maar houd er met de kleding- en schoenenkeuze rekening mee dat je een bouwplaats bezoekt.

WAT MAAKT VREDEOORD BIJZONDER?
Wonen op Vredeoord is niet alleen bijzonder vanwege de mooie, ruime woningen. Ook de locatie middenin het groen op 5 minuten fietsen van Strijp-S en 10 minuten fietsen van de binnenstad van Eindhoven maakt Vredeoord speciaal. Een afwisselende, duurzame wijk waar ruimte is voor zo’n 300 woningen. Woningen voor zelfbouwers, huurwoningen en de koopwoningen.

Ja! Vredeoord is ook wonen in het groen. Naast alle toekomstige bewoners, nodigen we ook de insecten en vlinders uit om te komen wonen in deze duurzame wijk. Tom van Duuren, de eerste bewoner van Vredeoord, praat u op 26 september graag bij.


MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over het bezoek aan de bouwplaats kan je contact opnemen met:

vb&t Nieuwbouw Makelaars
Tel: 088-5454645
Mail: nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl

We kijken uit naar je komst!

Met hartelijke groet,
Het verkoopteam van Vredeoord

 

Zoekvenster sluiten