Kopen in Vredeoord

JA!
Het beste van twee werelden

Vredeoord is het beste van twee werelden. Vredeoord is groen en stads.
Het plan is ruim opgezet met brede straten. Met veel ruimte voor kinderen, met behoud van de bestaande bomenlaan en wadi’s voor een natuurlijk beheer van het regenwater. Vredeoord wordt daarnaast deels omringd door prachtige parken en bossen zoals het openbare terrein van GGZe, het Philips de Jonghpark en iets verderop de Herdgang en de Wielewaal. Dus of je nu een rondje met de hond wandelt of iedere ochtend traint voor de halve marathon, het groen is je decor.

Maar ook de genoegens van de stad horen bij wonen op Vredeoord. Maar waar je het groen aan je deur en op wandelafstand vindt, is ‘de stad’ op fietsafstand. Zo fiets je in iets meer dan vijf minuten naar urban hotspot Strijp-S. Het centrum van Eindhoven bereik je op de fiets in 10 minuten en in 5 minuten fietsen ben je op NS station Strijp-S. Als je met de auto de Boschdijk opdraait richting het noorden zit je binnen 5 minuten op de A2. In Vredeoord woon je dus weliswaar niet in het centrum maar stiekem toch centraal.

Nieuwbouwproject-Eindhoven-Vredeoord-centrum

 

JA!
Ruimte om te spelen en te ontdekken

De wijk Vredeoord is een buurt voor zich met eigentijdse eigenschappen. Zoals een echt buurtgevoel en ruimte voor kinderen. Ruimte om te spelen en te ontdekken. Met groen en water. Met beschermde plekken tussen de huizen, waar de allerkleinsten samen kunnen spelen én plekken voor de oudere kinderen om lekker te rommelen, kliederen en te bouwen. Omdat de auto op Vredeoord echt op de tweede plek komt, zowel qua rijden als parkeren, is Vredeoord voor kinderen een waar paradijs.

 

Nieuwbouwproject Eindhoven - Skaten

 

JA!
Er is meer

Ja, Vredeoord wordt ruim, groen en kindvriendelijk. Maar Vredeoord wordt uiteraard ook gasloos en de woningen worden voorzien van zonnepanelen.
Op het terrein is nu al Medisch Centrum Boschdijk (MCB) gevestigd in een tijdelijk onderkomen. En MCB blijft op Vredeoord maar straks definitief, op de begane grond van het appartementengebouw aan de Boschdijk. Dat betekent huisartsen, een apotheek, een fysiotherapeut en nog andere medische diensten op loopafstand in de wijk.

 

JA!
Informatie over huren

Die Vind je hier.

Zoekvenster sluiten