Kopen in Vredeoord

‘Een nieuwbouwwijk met veel jonge gezinnen’

Kopen-in-Vredeoord-Nieuwbouw-Eindhoven-Sara-en-Ruud

Ruud en Sara hebben een huis gekocht op Vredeoord. “Een nieuwbouwwijk met veel vriendjes om mee te spelen. Dat gun ik onze kinderen ook!”

Ruud reed de afgelopen jaren regelmatig over de Boschdijk, langs het braakliggend terrein waar nu Vredeoord wordt gebouwd. “Dan dacht ik: wat zou het mooi zijn om hier te wonen. De locatie is perfect, dichtbij Strijp S, aan het landgoed De Grote Beek en het Philips de Jongpark, en dichtbij de uitvalswegen.” Toen bleek dat er echt gebouwd ging worden, waren Ruud en Sara een van de eerste die er een woning kochten.

Veel vriendjes

Over enkele weken verwachten ze hun eerste kind. Het is een van de redenen dat ze kiezen voor deze kindvriendelijke nieuwbouwwijk. “Ik verwacht dat er veel andere jonge gezinnen komen wonen”, zegt Ruud. “Ik ben opgegroeid in een nieuwbouwwijk in Limburg. We speelden altijd met veel vriendjes op het woonerf. Die vriendjes van toen zie ik nu nog altijd een paar keer per jaar. Dat gun ik onze kinderen ook!”

Vredeoord heeft naast koopwoningen ook sociale huur en een aantal zelfbouwprojecten. “De bewoners die ik tot nu toe heb ontmoet zijn heel divers, maar allemaal relaxte mensen, is mijn inschatting. Wij hebben er in ieder geval zin in!”

Terug naar De Buren

 

Zoekvenster sluiten