Kopen in Vredeoord

‘Laat Moos maar vies thuiskomen’

Kopen-in-Vredeoord-Nieuwbouw-Eindhoven-Sanne-en-Jelle

Sanne en Jelle verhuizen met hun zoon Moos naar een huurwoning op Vredeoord. “In deze groene en kindvriendelijke wijk willen we ons echt vestigen.”

Heel ver hoeft de verhuiswagen niet te rijden: Sanne en Jelle wonen nu met veel plezier in Woensel West, de wijk naast Vredeoord. Maar ze zochten een plek met meer groen en veel ruimte voor kinderen. Hun nieuwe huis kijkt uit op de Dreef, het groene gebied in het hart van de wijk. Sanne: “Alsof je in het buitengebied woont, maar dan midden in de stad.”

Om te blijven

“We maken veel beslissingen op gevoel en Vredeoord voelt goed”, zegt Sanne. “Dit is een wijk waar we nu willen wonen en waar we ook willen blíjven. Wij zullen niet snel een huis kopen, deze huurwoning wordt dus echt ons thuis voor de lange termijn. In deze plek willen we investeren.”

In de modder spelen

“Er is alle ruimte om samen te spelen”, vult Jelle aan. “En dan niet ergens op een betegeld plein, maar gewoon rouwdouwen in de modder. Laat Moos maar lekker vies thuiskomen.” De wat meer afgesloten achterpaden zijn volgens hem ideaal voor de kleinere kinderen. Sanne: “We verwachten veel andere jonge gezinnen en het lijkt ons mooi om elkaar daarin een beetje te helpen. Dat je even vraagt of de buurman even op de babyfoon let. It takes a village to raise a child.”

Terug naar De Buren

 

Zoekvenster sluiten